Je wil je bedrijf zichtbaar maken op het internet en je hebt geen kaas gegeten van HTML, CSS, jQuery en/of PHP? De prijzen van andere webbouwers schrikken je af? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Gileba specialiseert zich in kleinere tot middelgrote websites aan aanvaardbare prijzen. Je krijgt steeds de optie tussen een statische website of een Content Management Systeem. Telkens werken we met een "responsive design" waardoor je website mooi oogt op zowel een computer, tablet als smartphone.

Statische website

Wij bouwen jouw website van kop tot teen: wij programmeren de website, implementeren de aangeleverde lay-out en plaatsen de door jou geschreven inhoud tot je 100% tevreden bent van het resultaat.

Na de oplevering van de website, dienen alle wijzigingen - bij voorkeur - ook door ons geprogrammeerd te worden. Dit brengt een occasionele meerkost met zich mee.

De software is kleinschalig, waardoor de kans op een hack minimaal is. Verplichte veiligheidsupdates zijn dan ook nauwelijks nodig.

Content Management Systeem

Bij het bouwen van je website vertrekken we van een bestaande software (Joomla) waarbij we de nodige/gewenste uitbreidingen installeren. Bestaat een optie niet (helemaal) zoals jij die voor ogen had? Dan programmeren we die gewoon zelf. De lay-out mag je zelf aanleveren, of je maakt een keuze uit een ellenlange lijst van online beschikbare templates die we voor jou installeren en desnoods aanpassen.

Na de oplevering van je website, krijg je een opleiding hoe je de inhoud (content) van je website zelf beheert.

De software is breder gekend, waardoor de kans op een hack iets groter is. Als er een veiligheidsprobleem wordt vastgesteld, is het dan ook belangrijk om dit zo snel mogelijk te dichten. Daarvoor dienen updates geïnstalleerd te worden, zowel van de CMS als haar uitbreidingen. Wij willen die verantwoordelijkheid op ons nemen tegen een maandelijkse onderhoudskost (inbegrepen in onze Joomla Supported Webhosting).